Login || Izbor jezika: SRP | ENG
CarinaCarinska tarifaPojednostavljeni postupciCarinski prekršaji
Spoljna trgovinaDevizno poslovanjePDVAkcize
Bezbednost hraneVeterinarska kontrolaSanitarna kontrolaHemikalije&Ekologija

O NAMA

Commercium je agencija za pružanje konsultantskih usluga u oblasti prekograničnog prometa (izvoz i uvoz) robe i usluga.

 

Tim naših autora, koji čini preko trideset vrhunskih stručnjaka, pruža klijentima sigurnost u poslovanju.  


Ako kljenti slede naše savete, ne mogu doći  u situaciju da iz neznanja načine neki prekršaj ili da imaju zastoj u poslovanju i načine nepotrebne troškove pri izvozu i uvozu robe, plaćanju ili naplaćivanju potraživanja iz inostranstva, obračunu i paćanju PDV i akciza i dr.

 

Privredni subjekti mogu sa našom agencijom da ZAKLJUČE GODIŠNJI UGOVOR. Tako stiču pravo na:

Klijenti sa kojima nemamo zaključen godišnji ugovor plaćaju svaku uslugu po punoj ceni, bez prava na popust. 

 

Web site

Autorski tekstovi na temu propisa i primene propisa kojima se uređuje prekogranični promet robe i usluga, koje pišu naši autori,  su slobodni za pristup posetiocima našeg web site.

 

Web site sadrži i bazu podataka o dažbinama koje se naplaćuju pri uvozu robe, prethodnim dozvolama, saglasnostima i uverenjima koje je potrebno pribaviti pre uvoza robe, drugim graničnim kontrolama koje se vrše pri uvozu robe.

 

Ova baza je zasnovana na nomenklaturi carinske tarife i redovno se ažurira. Pristup podacima je slobodan. Ako posetilac našeg web site zna tarifnu oznaku za robu koju uvozi može vrlo brzo pronaći sve gore pomenute podatke bez plaćanja bilo kakve naknade.

 

Na našem web site se nalaze i odluke o svrstavanju robe po nomenklaturi carinske tarife. Ove odluke su obavezujuće za primenu. Pružaju sigurnost izvoznicima i uvoznicima robe, jer ako se pridržavaju ovih odluka ne mogu pogrešiti pri svrstavanju i sigurno će imati tačan tarifni podbroj gde se njihova roba svrstava, a samim tim i tačne podatke o dažbinama, prethodnim dozvolama, saglasnostima i uverenjima i obaveznim graničnim kontrolama.

 

Tim naših saradnika pruža pomoć klijentima pri svrstavanju proizvoda po nomenklaturi carinske tarife.

Commercium.rsCopyright © 2023, Commercium
Designed by:  Built by: M.G.soft