Login || Izbor jezika: SRP | ENG
CarinaPojednostavljeni postupciCarinski prekršajiCarinska tarifa
PDVAkcizeSpoljna trgovinaDevizno poslovanje
HemikalijeBezbednost hraneSanitarna kontrolaVeterinarska kontrola

USLUGE

 

Konsultanske usluge pružamo putem odgovora na upite klijenata: u pisanoj formi putem formulara na našem web site, na savetovanjima koja su interaktivnog karaktera i koja organizujemo jednom mesečno, kroz tzv “in house” edukacije u prostorijama klijenata i putem izrade elaborata.

  1. Klijenti mogu svoja pitanja da postave putem kontakt formulara na našem web site. Odgovor dostavljamo u roku 24-48 sati u pisanoj formi, na e-mail adresu klijenta.
  2. Savetovanja su interaktivnog karaktera i organizujemo ih jednom u toku meseca. Teme savetovanja su posvećene izmenama propisa kojima se reguliše izvoz i uvoz robe i usluga, primeni propisa u praksi, izmenama u postupanju i nadležnostima državnih organa za primenu propisa. Naši klijenti mogu da postave svoja pitanja u pisanoj formi, pre savetovanja, ili na samom savetovanju.
  3. In house“ edukacije se organizuju u prostorijama klijenta. Edukacija se prilagođava konkretnim potrebama klijenta. U dogovoru sa klijentom pravimo program edukacije i biramo tim stručnjaka koji rade na edukaciji.
  4. Izrada elaborata se radi na zahtev klijenta. Saradnike koji rade na izradi elaborata bira agencija. Vreme izrade elaborata zavisi od projektnog zadatka i dodatnih zahteva klijenata. Elaborat se dostavlja u štampanoj formi.

Commercium objavljuje i izdanja u štampanoj formi – knjige, priručnike. Ova izdanja su namenjena da pruže pomoć čitaocima u svakodnevnom radu, ali i da posluže u edukaciji ljudi zaposlenih u organima državne uprave i kod privrednih subjekata.

 

Naši saradnici pišu komentare o propisima i postupcima za primenu propisa, koji su postavljeni u sekcijama i podsekcijama  na našem web site-u. 

 

OGLAŠAVANJE


Na našem web site možete postaviti svoj baner. Baneri na diskretan način služe svrsi oglašavanja proizvoda i usluga oglašivača i ne smetaju posetiocima web site. Na taj način ne uzrokuju neželjene reakcije posetilaca web site.

 

Broj poseta našem web site je veoma veliki, ako se ima u vidu da se radi o specijalizovanom web site koji posećuje tačno definisana ciljna grupa.

 

Baneri mogu biti postavljeni u tačno određenim sekcijama, u kom slučaju se radi o fiksnim banerima, a mogu biti rotirajući baneri i oni se pojavljuju nezavisno od sekcije koju je posetilac otvorio. 

 

  

 

 

Commercium.rsCopyright © 2019, Commercium
Designed by:  Built by: M.G.soft